Ati auzit cu siguranta de mai multe ori discutanduse despre utilajele numite gredere insa nu stiti ce pot sa faca? Sau ati auzit pentru prima data de ele?

Noi va ajutam. Un autograder este un utila de constructii utilizat la lucrarile de pamant pentru a elimina stratul vegetal si formarea patului, profilarea si nivelarea drumurilor. Autogrederele mai sunt folosite si pentru lucrarile de intretinere a drumurilor sau a santurilor si la inlaturarea zapezii de pe caile rutiere. Organele de lucru principale ale autogrederelor sunt lamele centrale. Echipamentele auxiliare pot sa fie dintii de scarificare si lamele frontale ale buldozerelor.

Inchiriere autogreder

Noi va recomandam gredere fiabile in materie de precizie si de mentenanta a carosabilului. Datorita gamei largi de gredere noi va oferim utilaje de constructie adaptabile si de o foarte buna performanta la cel mai bun nivel tehnic. Grederele ofera si monitorizare puternica dar si un consum mai mic de combustibil, tractiune integrala 6x6 si ajustare rapida a lamei. Producatorii germani asigura si confortul si siguranta operatorului de utilaj si ofera un scaun ajustabil, lumini de lucru performante si vizibilitate foarte mare in cabina.

Autogrederele sunt masini de constructii folosite pentru lucrarile de pamant pentru a elimina stratul vegetal si formarea patului, profilarea si nivelarea drumurilor, executarea rambleelor la terenurile plane prin saparea si deplasarea pamantului din gropile de imprumut si formarea si finisarea taluzurilor la ramblee si la debleuri in terenurile fara obstacole. Se utilizeaza si la amestecarea pamanturilor cu mai multe materiale de adaos si cu lianti precum si la imprastierea lor, la saparea santurilor de scurgere si la scarificari usoare. Aceste autogredere se mai utilizaza si la lucrarile de intretinere a drumurilor si santurilor si la eliminarea zapezii de pe caile rutiere.

Exista si autogredere elevatoare care se folosesc pentru saparea si pentru deplasarea simultana a pamantului pentru incarcare in mijloacele de transport sau pentru depunerile din zonele in care este necesar.

Organele de lucru principale ale autogrederelor sunt lamele centrale. Echipamentele auxiliare pot sa fie dintii de scarificare si lamele frontale ale buldozerelor. Lamele centrale pot sa fie si echipamente de taluzare ori de sapare a saturilor prin schimbarea pozitiilor pentru lucru. Actionarea autogrederelor se face utilizand motoare diesel prin sistemele de actionare mecanice ori hidraulice. La unele tipuri de gredere rotile motoare din spate se pot orienta pentru ca sunt si roti de directie.