Exista mereu o diferenta intre nevoia si dorinta de a cumpara un buldoexcavator. Nevoia de a cumpara un excavator depinde de tipul de locatie in care va fi folosit. De exemplu pentru un antreprenor care vrea sa ececute lucrari de amenajare pe timpul verii, un excavator este o investitie inteleapta si aceasta este o solutie pe timpul iernii pentru a curata drumurile.

Daca ai de gand sa excavezi constant sau sa deplasezi in mod constant cantitati mari de materiale. Buldoexcavatorul poate sa fie o alegere eficienta din cauza marimii si puterii. Daca folosesti un excavator mai putin de 6 luni pe an atunci nu merita sa il cumperi.

Care este cea ai buna marca de excavatoare

Ce marca ar trebui sa fie aleasa? Toate arata foarte bine in poze

Din nou, modelul si marca excavatorului ales depinde de destinatia de utilizare. Trebuie sa intelegi exact aplicatia la care va fi folosit si care sunt cerintele tehnice pentru a gestiona sarcinile.

Trebuie sa poti raspunde la mai multe intrebari pentru a putea alege un excavator. Ai nevoie de roti egale sau inegale? Vei lucra mai mult cu cupa de incarcare sau cu bratul de excavare? Cupa de incarcare trebuie sa fie standard sau multifunctionala? Cate ore lucrezi in medie pe zi? Ai nevoie si de picon?

Este important sa te asiguri ca excavatorul are suficienta putere. Majoritatea excavatoarelor au undeva intre 90 si 100 de cai putere. Sunt si modele care au mai mult de 110 CP.

Inainte de a inchiria un escavator iti recomandam sa te orientezi spre produsele de foarte buna calitate si sa incerci pe cat posibil sa determini pentru ce ai nevoie de acest escavator. De asemenea iti recomandam sa faci tot posibilul pentru a obtine toate garantiile de care ai nevoie de la firma cu care colaborezi.