Inchirierea de echipamente de constructie a crescut in popularitate din mai multe motive. Cativa contribuitori-cheie la cresterea tendintei de inchiriere a echipamentelor includ cresterea costului achizitiei de echipamente si o piata imprevizibila, care a fortat companiile de constructii sa gaseasca modalitati de a economisi bani oriunde pot. In multe cazuri, inchirierea a devenit o optiune viabila pentru multe companii si le ofera posibilitatea de a reduce costurile si de a conduce o afacere mai constructiva din punct de vedere financiar. Iata cateva avantaje pe care compania dvs. le va vedea daca decideti sa incepeti sa inchiriati echipament de constructii.

 Inchirieri utilaje drumuri super oferta

Evitati costul initial de achizitie

 

Achizitionarea de echipamente noi de constructie este extrem de costisitoare si poate avea un impact imens asupra modului in care bugetul companiei dvs este utilizat. In plus, achizitionarea de echipamente este o investitie pe termen lung care va conecteaza la anumite articole de echipament. Inchirierea sau leasingul de echipamente evita costurile initiale asociate achizitionarii si permite intreprinderilor sa-si aloce mai bine resursele financiare.

 

Costuri reduse de intretinere si reparare

 

Cand detineti echipamente, trebuie sa luati in considerare si costurile de intretinere si reparatii. Desi intretinerea si reparatia sunt inca importante pentru echipamentul de inchiriere, costurile vor fi reduse semnificativ in comparatie cu echipamentele achizitionate. Vehiculele si utilajele grele necesita inca o intretinere pentru a functiona in conditii de siguranta si la un nivel optim. Atunci cand achizitioneaza echipamente, companiile trebuie sa ia in considerare si costurile de intretinere si reparare.

 

In cazul inchirierilor, costurile \ asociate intretinerii si reparatiilor sunt mai mici si mai usor de gestionat. Mai degraba decat sa va ingrijorati de mentinerea unui echipament pentru intregul sau ciclu de viata, leasingul elimina acest stres suplimentar din programul dvs. deja ocupat. Inchirierea de echipamente va permite sa va concentrati asupra viitorului apropiat, in loc sa acordati timp pentru a planifica un plan de intretinere pe termen lung.

 

Protejarea de fluctuatia pietei

 

Sectorul constructiilor este dinamic si multe lucruri pot influenta piata. Cresterea sau scaderea costurilor echipamentelor sau numarul de locuri de munca disponibile sunt toate in afara controlului dumneavoastra. Echipamentele de inchiriere pot amortiza compania dvs. de orice recesiune financiara imprevizibila care ar putea aparea. In loc sa va cheltuiti mult pe un echipament, leasingul permite o optiune .

 

Fara costuri de amortizare

 

Cand detineti masini, aveti costuri considerabile de depreciere. Vanzarea echipamentului si mentinerea acestuia cat mai mult posibil necesita o investitie destul de mare pe langa achizitia dvs. in avans. Pe masura ce valoarea continua sa se deprecieze, aceasta face mai dificila recuperarea costului investitiei initiale. Desi toate companiile opereaza diferit, luati in considerare inchirierea de echipamente de constructie pentru a evita pierderile asociate deprecierii.

 

Inchirieri specifice proiectului

 

De obicei, companiile de constructii echilibreaza o serie de proiecte simultan. Mai degraba decat sa suporte costuri logistice de transfer de echipament si de impartire a acestora intre mai multe locuri de munca, luati in considerare inchirierea anumitor echipamente pentru anumite proiecte. Acest lucru elimina orice intarzieri logistice pe care le puteti intampina si ofera fiecarui loc de munca resursele adecvate pentru a finaliza proiectul in mod eficient.

 

Rezolvati problemele de stocare a echipamentelor 

 

Cu echipamentele detinute, companiile trebuie sa dispuna de solutii de stocare pentru a pastra echipamentele atunci cand nu sunt utilizate. Echipamentele care nu sunt depozitate corespunzator sau expuse la conditii meteorologice dure se pot deprecia mai repede. In plus, spatiul de depozitare  reprezinta un cost suplimentar pentru companiile de constructii. Daca negociati cu furnizorii cu privire la cat timp aveti nevoie de o inchiriere, compania dvs. poate sa nu aiba griji cu privire la stocarea pe termen lung. Acest lucru va economiseste timpul necesar pentru planificarea logisticii, precum si costul stocarii. In plus, costurile depozitului pot fi extrem de ridicate, mai ales daca aveti o flota de masini. In schimb, leasingul are capacitatea de a elimina aceste inconveniente.

 

Transport Logistica

Echipamentele de inchiriere va scutesc de necesitatea de a transporta masini pe site-urile proiectului. Transportul poate dura mult timp, afectand productivitatea si eficienta unui proiect. In plus, timpul petrecut in asteptarea echipamentului poate cauza intarzieri si poate impiedica progresele inregistrate deja in ceea ce priveste taskurile de munca. Inchirierea va permite sa evitati aceasta povara si ofera o optiune de echipament mai fiabila prin pastrarea pieselor la fata locului.