In momentul in care inchiriezi utilaje pentru constructii, pentru diverse tipuri de drumuri, iti recomandam sa iei in calcul mai multe detalii.

 

 

Cu ajutorul GPS tracking si geo fencing puteti sa fiti alertat atunci cand echipamentul paraseste locul de munca. De asemenea, aveti posibilitatea de a folosi oprirea pentru a trimite alerte in momentul in care aparatul este operat in afara programului ceea ce ar putea sa indice faptul ca cineva vrea sa utilizeze ilegal echipamentul.

 

Reducerea consumului de combustibil reprezinta unul din cele mai mari sisteme prin care banii pot fi economisiti care s-au dovedit a se rezolva rapid si util de catre sistemele telematice. Monitorizand timpul de relanti in functie de timpul de lucru al echipamentului puteti indentifica ce masini sunt lasate fara sa lucreze si sa sepcificati care operatori sunt cei responsabili pentru risipa de combustibil.

 

Punerea in aplicare a celor mai bune practici pentru a putea reduce timpul de relanti va duce la o eficienta mult mai buna pentru combustibil. Reducerea timpilor de mers in gol poate de asemenea sa extinda durata de viata a motoarelor si sa reduca costurile pentru intretinere si reparare.

 

Guvernul si statele federale colecteaza accizele de la motorina si benzina. Toate aceste taxe sunt folosite pentru a finanta proiectele de constructii a drumurilor dar si pe cele de intretinere a autostrazilor. Intreprinderile care volosesc combustibil pentru offroad cum sunt echipamentele de constructii sunt eligibile pentru rambursari la nivel vederal si de care alte guverne ale statului.

 

Datele telematice pot furniza date de urmarire GPS alaturi de informatii despre consumul de combustibil pentur a furniza in mod usor intregistrari in ceea ce priveste cantitatea de combustibil folosita in afara drumului. Creditele fiscale si rambursarile nu se vor acorda daca se foloseste combustibil diesel rosu care a fost destinat folosirii in exteriorul drumurilor pentru ca nu este impozitat.