Fie ca este vorba despre o firma de constructii sau de serviciile asigurate de municipalitatile din oras, excavatoarele sunt utilaje multifunctionale eficiente pentru activitati de incarcare si descarcare sau sapare. In loc sa folosesti o echipa de cinci sau de sase oameni si sa astepti cateva zile pana in momentul in care lucrarile se termina intr-o zona iti recomandam sa investesti in echipamente care sa te ajuta sa investesti in excavatoare.

Utilajele de constructii termina treaba mai repede, mai eficient si lucrarea va respecta toti parametri tehnici, vei evita munca si problemele aferente sapaturilor si incarcarea si descarcarea lenta.

Exista si masini cu dimensiuni reduse si accesorii de calitate care imbina armonios puterea oferita de motorul adaptat capacitatii si sarcinilor suportate, siguranta si usurinta in manevrare. Operatorul de pe buldoexcvatator poate sa lucreze in cele mai bune conditii pentru ca cele mai multe utilaje au cabine speciale si cu dotari standard de ultima generatie, scaunele si principalele metode de actionare sunt gandite in asa fel incat manevrarea sa fie cat mai simpla.

Vizibilitatea este maxima pe toata perioada folosirii unui buldoexcavator exista sticla de siguranta, greutatile de operare pot sa depaseasca lejer opt tone, utilajul ofera avantajul folosirii sale si in spatiile inchise dar si in spatiile deschise. In plus, excavatorul mai poate sa fie folosit pentru decopertari, nivelari, amenajare platforma pentru santuri si gropi.

Cupele de diverse marimi, cupele speciale de amestecare a betonului, toate sunt confectionate din materiale de calitate, care sunt foarte rezistente la uzura, utilajul se deplaseaza rapid si in siguranta pe santier asigurand totodata si finalizarea rapida pentru lucrarile programate.

Sistemele de franare hidraulice sunt foarte importante si fiecare utilaj are poze relevante pe pagina de produs, ofertele sunt personalizate, consultanta tehnica este de calitate, se asigura service si lucrari de mentenanta. Livrarile se fac rapid si fiecare utilaj este verificat inainte de livrare.